• ESsweet GrooVia aanbieding
  • 2 zakjes tafelzoetstof
  • kennismakingspakket
header4

Stevia van ESsweet.nl - specialist in zuivere stevia

Stevia, een geweldig natuurproduct, wordt momenteel in een kwaad daglicht gezet. Sinds de toelating van stevia op de Europese markt, zijn allerlei multinationals op het plantje gedoken. Het werd – terecht – als een gezonde zoetstof gelanceerd. Wat de fabrikanten vergaten te vermelden, was dat ze er goedkope en foute stoffen aan toe voegen. Dit maakt het product goedkoper en doseerbaar. De consument wordt echter misleid.


ESsweet biedt u haar “zoetstoffen van de toekomst” aan van natuurlijke oorsprong en zeer hoge kwaliteit. Steviolglycosiden bevatten geen suiker, geen calorieën, geen koolhydraten en hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel. Hiermee is het een zeer geschikte zoetstof voor diabetici. Ook mensen die graag willen afvallen kunnen onbezorgd steviolglycosiden gebruiken. Heerlijk zoet maar dan zonder de nadelige effecten.

ESsweet levert steviolglycosiden 100 % zuiver in poedervorm of als oplossing in water. Het zuivere poeder is geweldig zoet ( ongeveer 300 x zoeter dan suiker) en geschikt voor het zoeten van warme en koude dranken en om mee te bakken en koken.
Vloeibaar is handig te gebruiken in warme en koude dranken als koffie, thee, yoghurt maar ook in smoothies of jam. De zoetjes zijn er voor warme dranken. Om met steviolglycosiden te bakken is er GrooVia kristal. Het lijkt op suiker en is zelfs een kristal. Naast deze heerlijk zoete producten levert ESsweet nog tal van andere stevia producten, als tandpasta.